>Software op maat

Software op maat voor het MKB

Er zijn veel standaard systemen in de markt die proberen de processen van elk bedrijf in goede banen te leiden. Van deze systemen wordt echter maar een klein deel gebruikt terwijl specifieke onderdelen voor het bedrijf juist ontbreken. In onze visie moet het niet zo zijn dat een bedrijf zich moet aanpassen aan de gebruikte software. 
CompanySoft ontwerpt en ontwikkeld software die precies biedt wat het bedrijf wenst. Zo wordt de software optimaal benut en is er geen frustratie over ontbrekende onderdelen of andere registratiemogelijkheden. Voorop staat de gebruiker die eenvoudig de weg moet kunnen vinden in applicatie zonder uitgebreide opleidingen te moeten volgen.

Maatwerk software voor MKB

Maatwerk voor het MKB

 • Betaalbare maatoplossing voor uw bedrijf
 • Geen overbodige mogelijkheden en toepassingen
 • 100% volgens uw wensen
 • Koppeling met bestaande software mogelijk
 • Specifieke overzichten en rapportages
 • Geen opleidingskosten voor medewerkers

Automatiseren MKB

In veel MKB bedrijven wordt informatie opgeslagen in Excel-sheets, Word-documenten en soms (single-user) Access applicaties. Deze staan vervolgens op computers van medewerkers of een bedrijfsnetwerk. Resultaat is een ingewikkelde mappenstructuur met veel bestanden en documenten. Alleen het terugvinden van de gewenste informatie kost vaak al veel tijd.
Daarnaast is er een risico dat verwerkte informatie niet opgeslagen wordt omdat meerdere medewerkers gelijktijdig in een bestand of document werken. Geautomatiseerde Excel bestanden kunnen maar een beperkte hoeveelheid informatie verwerken waardoor deze zeer traag kunnen worden of helemaal niet meer werken.

CompanySoft kan uw gegevensbestanden bundelen in een Access applicatie waardoor vanuit één omgeving alle informatie verwerkt en snel teruggevonden kan worden. Tevens zijn automatische overzichten en rapportages toe te voegen van alle ingevoerde informatie. Ook kan bepaalde informatie afgeschermd worden voor lezen en/of bewerken door onbevoegde personen.
Ook bestaande Access databases kunnen geschikt worden gemaakt voor een multi-user omgeving in MS Azure.

Ondersteuning door Microsoft Azure

Ondersteuning door Microsoft Azure

 • Multi-user
 • Geen licentiekosten per werkplek
 • Gecodeerde beveiligde verbinding
 • Betaalbaar en schaalbaar
 • 99,95%, 24x7 technische ondersteuning
 • 24-uursstatuscontrole

Advies en ondersteuning bij het invoeren van CompanySoft producten voor kwaliteitsmanagement. 

KMS Advies kan ondersteuning bieden bij het opzetten van een KMS voor klanten die de software van CompanySoft gaan gebruiken. Dit kan in de vorm van hulp bij het configureren van een klachten- en interne foutenregistratie en/of vergaderapplicatie maar ook bij het beschrijven van een handboek voor de gehele organisatie.

Kijk voor de ondersteuning op de website van KMS Advies:

kmsa.nl

*Onderstaande gegevens zijn uitsluitend bedoeld voor contact over producten en diensten van CompanySoft.*